Benvinguts a la Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI), encarregada de la digitalització, preservació i difusió dels fons del patrimoni bibliogràfic i documental de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu; centre superior bibliotecari de la Generalitat Valenciana.A més, Bivaldi difon obres rellevants de la cultura valenciana d'altres entitats. Iniciat el projecte l'any 2001, i amb portal en internet des de 2002, actualment es regula per la Llei 4/2011 de 23 abril, participa en projectes impulsats pel Ministeri de Cultura, Europeana i la World Digital Library, entre altres.

Catàleg

Més de 8.000 obres,    850.000 objectes digitals i 20.000 exemplars d'hemeroteca

 

              Descobrix nostres  Col.leccions

  •       Manuscrits
  •       Hemeroteca
  •       Fotografíes
  •       Mapes
  •       Postals
  •       Ephemera
  •       Cartells
  •       Música
  •       (...)

 

Cerques destacades:  AlacantCastelló / C. Llombart / Places / Dona / Torrevella

< consulta "Platges"

Jerònima Galés Ausiàs March  Digital Library Familia Roglá Diario deValencia Joan Lluís Vives  Recerca La TracaMúsica Jorge Juan Exposicions Roig de Corella El Pueblo  Biblioteca ValencianaNewspapers Joanot Martorell Azorín Sant Vicent Ferrer  Carteles Finezas Ephimera Mapas

Gregorio Mayans Hemeroteca Blasco Ibáñez

 Hemeroteca : Les publicacions seriades valencianes són de les més antigues del món, des de finals del segle XVIII fins a l'actualitat, Bivaldi oferix un motor de cerca i un espai propi per a la difusió de les versions digitals del fons d'Hemeroteca de la Biblioteca Valenciana i altres institucions amb patrimoni hemerogràfic valencià.

Biblioteques  d'Autor : Investigadors de les principals universitats i arxius històrics han col·laborat en la selecció de les obres més representatives d'autors i subjectes històrics relacionats amb la Comunitat Valenciana.

Exposicions Virtuals : derivades de l'activitat cultural que la Biblioteca Valenciana desenvolupa en la seua seu del complex patrimonial de San Miguel dels Reis a València. Els objectes digitals de diferent tipologia són recollits i publicats al costat de la fitxa tècnica de l'exposició.

Per a potenciar la difusió del Fons Gràfic, entre les decenes d'interessants taulers

publicats per Bivaldi en Pinterest proposem:

       

Procés tècnic :

           

 

Descobrix on es guarden estos objectes digitals en Bivaldi prement sobre ells:

 

 


  

Coneix Bivaldi i la Biblioteca Valenciana,

                            

 

 

 

 

    (consulta els panells anteriors)